They call it hypomania – I call it heaven ..

They call it hypomania – I call it heaven ..

Kom ner! Det är inte bra för dig att flyga omkring däruppe ..

Jag älskar känslan av att flyga, breda ut mina vingar och känna vinden under dem, släppa taget och glida ner med ett pirr i magen, sväva, skjuta mig upp i skyn och känna att marken kommer längre och längre ifrån.
Frihet, glädje och eufori … jag mår bra … My confidence, my self-esteem!

Där uppe finns mitt ljus, där har jag min kreativitet, mitt leende, min glädje, min styrka, min självkänsla, mitt självförtroende, mitt mod, det är som ett oändligt lyckorus.
Mina funderingar och planer blir många, ibland hinner jag inte med, men jag mår bra av känslan att mina vingslag blir fler och fler.

Jag passar på innan mina vingar blir för tunga, innan fjädrarna trillar av, innan de inte längre kan hålla mig uppe, innan min kraft blir för allt för svag.
Med ett försök att inte landa, försöker hålla mig svävande ovan mark, jag svävar runt i cirklar, försöker hålla mig stark.
Till sist är all min kraft borta, vingarna orkar inte mer, men känslan av att åter få komma dit upp, gör att fjädrarnas kraft växer mer och mer.

Snart är jag där igen, uppe i skyn, med ett pirr i magen, friheten och euforin, med vinden under mina vingar, glädje och lyckorus, svävande .. i vindens brus.

They call it hypomania – I call it heaven .. My confidence, my self-esteem ..

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s